Hírek

Erdei kisokos a Facebookon

A természettel és a természetjárással kapcsolatos új, ismeretterjesztő sorozatot indított társaságunk. A posztokkal minden pénteken a SEFAG - somogyi erdők Facebook oldalon találkozhatnak az érdeklődők.

A változatos témákat feldolgozó erdei kisokost hiánypótló céllal indítottuk el Facebook oldalunkon. A posztokban terítékre kerül a somogyi erdők állat- és növényvilága, a SEFAG Zrt. hétköznapi  feladatai és érdekesebb létesítményei, de a természetjáráshoz kapcsolódó szabályok és fontosabb tudnivalók is. Az első témák között ott találjuk a sokak számára titokzatos turistajelek magyarázatát és a tavasszal visszatérő - vagy éppen ekkor északra távozó - költöző madarakról szóló információkat.

A kisokos anyagai az átlagos, néhány soros Facebook-posztoknál hosszabbak, de így is néhány perc alatt végigolvashatóak. Fontosnak tartjuk, hogy ne csak a szakmabeliekhez szóljunk, ezért közérthetően, szakzsargon nélkül fogalmazzuk meg ezeket a tartalmakat.

A minden péntek délután jelentkező posztsorozat a SEFAG - somogyi erdők Facebook oldal közel tízezer követőjéhez, a megosztásokon keresztül pedig akár még több emberhez eljuthat. Az eddigi  anyagokat oldalunkon az #erdeikisokos hashtag alatt találhatja meg.

erdei kisokos

 







Vissza a Kezdőlapra Foglalás Kapcsolat Áraink Erdei Iskola Program Bemutatkozunk